DOG ROCK WORDT EVEN STIL.


Naar aanleiding van de aanhoudende onzekerheid omtrent de Coronamaatregelen, heeft de organisatie dit weekend met grote spijt in het hart moeten beslissen dat de eerste editie van DOG ROCK zal worden uitgesteld naar 12 en 13 augustus 2022. Ons uiterst gedreven team heeft tot op het laatste moment gestreden en het onderste uit de kan gehaald, maar finaal dienden we de knoop door te hakken. Het onstabiele coronakader werd uiteindelijk onwerkbaar en als organisatie was ons hoofddoel steeds een onvergetelijke ervaring aan ons publiek aan te bieden, wat in deze context steeds moeilijker leek te worden.

Wij willen van dit moment graag gebruik maken om al onze sponsors en partners nogmaals hartelijk te danken voor het gestelde vertrouwen en zullen met hun steun en enthousiasme samen blijven verder werken om van de eerste editie van DOG ROCK op 12 en 13 augustus 2022 een pareltje te maken.

Ons publiek willen we eveneens heel hard bedanken om te geloven in ons concept. Jullie zijn meer dan welkom in 2022 waarin we blijven gaan voor enthousiasme, fun, muzikale hoogstandjes en puur genieten.

Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd met de nodige tekst en uitleg in verband met hun aankoop.
Nogmaals bedankt voor alle vertrouwen en enthousiasme!
We will keep rocking to create the best experience in 2022!
Het DOG ROCK team 🐾

image designed by www.freepik.com and edited by DOG ROCK

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info