Als organisatie stellen wij de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers én vrijwillige medewerkers voorop. DOG ROCK is conform aan de geldende maatregelen – die sinds 27 juni van kracht zijn – en CERM uitgewerkt.

Wij hebben er bewust voor gekozen om de ticketverkoop te organiseren rond de bubbel. Per bubbel van 4 of 6 personen kan je een tafel aankopen in de diverse zones op DOG ROCK. Vanuit praktische en technische overwegingen kunnen wij momenteel geen alternatief voorzien. Tussen deze zones én de tafels in deze zones is de te bewaren afstand van 1,5m gegarandeerd.

De tickets zijn op naam en wij verzoeken dan ook om deze bij aankoop correct en waarheidsgetrouw door te geven. Enkel bezoekers die een geldig ticket van DOG ROCK kunnen voorleggen aan de ingang, krijgen toegang tot DOG ROCK.

Het dragen van een mondmasker is verplicht, behalve wanneer u en uw gezelschap heeft plaatsgenomen aan uw tafel. Van zodra u zich verplaatst, moet het mondmasker terug worden opgezet. Wij voorzien op de nodige plaatsen ontsmettingsmiddel en werken volgens de opgelegde protocollen met betrekking tot hygiëne. Wij verzoeken onze bezoekers dan ook deze richtlijnen ook op te volgen indien dit gevraagd wordt.

Wij volgen de situatie op de voet en communiceren elke update van zodra wij kunnen op onze gekende kanalen.

Recommended Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info