HAPPY DAYS!!!

Wij mogen het van de daken schreeuwen… DOG ROCK gaat door op 13 en 14 augustus 2021.

Het domein van Hondenschool Herleving Geraardsbergen wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een zomerbar met live optredens van bekende artiesten van bij ons! Gelegen nabij de Muur gaan wij te midden van de prachtige natuur een sfeervolle zomerse setting creëren waar u kan genieten van muziek van de bovenste plank met een lekkere cocktail of glaasje bubbels, een fris getapt pintje en heerlijke fingerfood.

Als organisatie stellen wij de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers én vrijwillige medewerkers voorop. DOG ROCK is conform aan de geldende maatregelen – die sinds 27 juni van kracht zijn – en CERM uitgewerkt. Wij hebben er bewust voor gekozen om de ticketverkoop te organiseren rond de bubbel. Meer informatie vind je hier terug of onder ‘KOOP JE TICKET’.

DOG ROCK is toegankelijk voor iedereen die houdt van goede muziek en die samen met vrienden een feestje wil bouwen. Bent u benieuwd naar welke artiesten wij op het programma hebben staan? Scroll zeker verder naar beneden voor meer details!

Bekijk ook de FAQ voor bijkomende informatie omtrent reservatie van tickets.

Indien u nog andere vragen heeft, kan u deze stellen via dogrock@cultuurineigenstad.be of via de social media kanalen. Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

ROCK ON!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info